Contact
Kom in contact met ons.

Stichting Boschuysen

Foundation House
Koninginnegracht 15
2514 AB Den Haag

t 070 324 89 88

Rentmeester, directeur
Bernard Uyttendaele

Secretariaat
Leonie van der PotROUTEBESCHRIJVING
Het kantoor van de Stichting Boschuysen in het Foundation House is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag CS / Den Haag HS neemt u tram 9 richting Scheveningen. De halte Dr. Kuyperstraat is voor de deur van het Foundation House.

Met de auto uit de richting Utrecht/Rotterdam: aan het einde van de A12 (Utrechtsebaan) gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten rechtsaf, richting Scheveningen (let op: links aanhouden). Bij de eerste stoplichten weer linksaf (Dr. Kuyperstraat). Na het passeren van de tramrails en de ventweg is de eerste poort rechts de toegang tot de parkeerplaats van het Foundation House.
Met de auto uit de richting Amsterdam via de A44/N44: rij in Den Haag de A44/N44/Zuid Hollandlaan helemaal uit. Aan het einde, ter hoogte van het Provinciehuis bij de stoplichten rechtsaf, richting Scheveningen (let op: links aanhouden). Bij de eerste stoplichten weer linksaf (Dr. Kuyperstraat). Na het passeren van de tramrails en de ventweg is de eerste poort rechts de toegang tot de parkeerplaats van het Foundation House.

Let wel: er zijn slechts een zeer beperkt aantal parkeerplekken. Daarom verzoeken we je om een parkeerplek vooraf te reserveren via het secretariaat.